У меня Л6-я ... специально для нета взял (так как поставить стационарный телефон нету возможности)...
5 гн (1 бакс) в сутки - эт нормальнор... да и скорость - хрен с ним... но вот инструкция (см. ниже) говорит мне что бы выставить в настройках (носитель данных) ГПРС - а у меня нет такого в меню.. там только - вап, вап секьюр.. еще какой то вап, HTTP, & HTTP Secure. Что выбрать.. а то сволочи (операторы) дупля не режут в этом... ( а провайдеры заломили мне что бы покупал диск с мануалом... !? (я же интернет покупаю - че вам еще надо то ? )
в общем.. у кого есть полная информация по этому- буду благодарен... а то получаеться то ради чего взял трубу - не использую....
==============================
Зробіть такі кроки для налаштування послуги:
У разі використання телефону (смартфону):
1. Безпосередньо у телефоні (смартфоні) створіть новий профайл з такими параметрами для користування послугою:
Ім’я з’єднання (Connection name)
Hyper.NET або будь-яке інше
Носiй даних (Data bearer)
GPRS
Ім’я точки доступу (Access Point Name)
hyper.net
Ім’я користувача (User name)
Залишити незаповненим
Підтвердження пароля (Prompt password)
Ні (No)
Пароль (Password)
Залишити незаповненим
Розпiзнавання (Authentication)
Звичайне (Normal)
IP-адреса (IP address)
Залишити незаповненим
Адреса DNS (DNS address)
Залишити незаповненим
2. Вкажіть цей профайл як профайл за замовченням у настройках зв'язку вiдповiдної програми ("Інтернет-браузер", "Поштовий клієнт", "ICQ-клiєнт" тощо) або оберіть його у вiкнi дiалогу пiд час встановлення з’єднання.
===============================
5 гн (1 бакс) в сутки - эт нормальнор... да и скорость - хрен с ним... но вот инструкция (см. ниже) говорит мне что бы выставить в настройках (носитель данных) ГПРС - а у меня нет такого в меню.. там только - вап, вап секьюр.. еще какой то вап, HTTP, & HTTP Secure. Что выбрать.. а то сволочи (операторы) дупля не режут в этом... ( а провайдеры заломили мне что бы покупал диск с мануалом... !? (я же интернет покупаю - че вам еще надо то ? )
в общем.. у кого есть полная информация по этому- буду благодарен... а то получаеться то ради чего взял трубу - не использую....
==============================
Зробіть такі кроки для налаштування послуги:
У разі використання телефону (смартфону):
1. Безпосередньо у телефоні (смартфоні) створіть новий профайл з такими параметрами для користування послугою:
Ім’я з’єднання (Connection name)
Hyper.NET або будь-яке інше
Носiй даних (Data bearer)
GPRS
Ім’я точки доступу (Access Point Name)
hyper.net
Ім’я користувача (User name)
Залишити незаповненим
Підтвердження пароля (Prompt password)
Ні (No)
Пароль (Password)
Залишити незаповненим
Розпiзнавання (Authentication)
Звичайне (Normal)
IP-адреса (IP address)
Залишити незаповненим
Адреса DNS (DNS address)
Залишити незаповненим
2. Вкажіть цей профайл як профайл за замовченням у настройках зв'язку вiдповiдної програми ("Інтернет-браузер", "Поштовий клієнт", "ICQ-клiєнт" тощо) або оберіть його у вiкнi дiалогу пiд час встановлення з’єднання.
===============================